Kurz fyzio jógy (nejen) pro začátečníky

Kurz od 6/10/2024 do 22/12/2024
3 399 Kč

Získejte jistotu ve správném provádění pozic pro lepší a zdravý rozvoj těla.

UPDATE: Omlouváme se, z důvodu nemoci přesouváme začátek kurzu na 6. 10.

S příchodem chladnějších dnů a očekávání barev podzimu je možnost naučit se něco zcela nového a objevit sebe sama ve zcela jiné rovině!
Srdečně vás zveme na nový běh kurzu fyzio jógy (nejen) pro začátečníky s Petrem Chytilem.

Co se v kurzu naučíte?

Projdeme si jednotlivé pozice (asány) a zároveň se naučíme postupy, jak se k nim co nejvíce (bezpečně a správně) přiblížit a dále je rozvíjet. Budeme se učit techniky a postupy, jak se posouvat dál ve své praxi. Budeme postupně budovat sílu a flexibilitu celého těla, kdy se budeme rovněž zaměřovat na rozvoj mobility kloubů a vědomého zapojení dechu.

Pro koho je kurz vhodný?

Kurz je vhodný i pro zkušenější cvičence, kteří chtějí získat jistotu ve správném provádění pozic pro lepší (zdravý) rozvoj těla a získat možnost osvojit si nové návyky, které uplatní nejen v „jiných stylech“ jógy, ale i zároveň v běžném životě. Na základě toho mohou rozvíjet svou fyzickou a duševní stabilitu (stamina), koncentraci a sebevědomí.
Petrovy lekce jsou určeny pro všechny věkové kategorie včetně nesportovců, kteří mají upřímný zájem o své zdraví, svůj rozvoj a kteří hledají způsoby, kde a jak začít.

Pořád váháte? Přijďte na „ochutnávkovou“ lekci ke kurzu: v neděli 22. 9. od 20:10. Rezervujte ZDE od půlky srpna.

 

Cena:

Early bird (při zaplacení do 15. 8.): 2 799 Kč.

Běžná cena po tomto termínu: 3 399 Kč.

 

Pokud se přihlásíte k účasti na události, vaše místo bude závazně rezervováno až po zaplacení ceny kurzu (na náš účet, prostřednictvím benefitů nebo na recepci). Storno kurzu či dílny je možné více než 20 dní před začátkem události a to za poplatek ve výši 10% ceny (pokrývá související náklady na plánování, rezervace, marketing a administrativu). Storno kurzu či dílny méně než 20 dní před začátkem akce je ve výši 100% ceny; výměna osob je možná kdykoliv.