Kundalini aktivace – živlový cyklus – Element Země

Dílna 11/1/2025
799 Kč

Probuďte své dřímající síly, a žijte sebe a své dary.

Zvu Vás ke čtyřdílnému cyklu, kde se takzvaně od podlahy postaráme o rozšíření průtoku naší energie. Zasvětíme se do praxe energického bodyworku a seznámíme se s Kundalini Shakti. Pozveme k tanci našeho hada, primární sílu stvoření.

Při postupné aktivaci lidé zažívají probouzení svých dřímajících sil, mnohem více žijí sebe a své dary, jsou citlivější, k sobě i k okolí.

Pozveme elementy k tomu, aby nám pomohly prosvítit témata, která se pojí s našimi tělovými centry.

Ohně kreativity planou, Voda nás unáší na to naše správné místo, na Zemi i ve svém těle se cítíme doma a Vzduch nás propojuje s celou existencí.

„Nový“ portál praxe s Kundalini Shakti se nám velmi silně otevřel, a zve k sobě každého, kdo je mu otevřen. Práce s Kundalini energií již není doménou pouze mistrů a studentů Kundalini jógy, ale zatančit si s ní může opravdu každý. Rozplynutí do zdrojové energie je rychlejší, a když je trpělivě uchopené, tak i velmi laskavé.

Pro aktivaci člověk nemusí dělat vůbec nic, jen se uvolnit, být ve své přirozenosti a rozšiřovat vnímání energie, která hýbe celým Vaším bytím.

Těším se na setkání v kruhu!

11.1. Element Země – 1. a 2. čakra: kde domov můj; hmota; blahobyt; tělo

další setkání:
1.3. Element Vody – 3. čakra: emoce; trpělivost; proud bytí; harmonie
5.4. Element Ohně – 4. čakra: kreativita; vím, kdo jsem; láska; vášeň; očista
17.5. Element Vzduchu – 5. a 6. čakra: nebeské síly; lehkost; nadhled; soucit; přijímání

Přihláška

Telefonní číslo použijte také jako variabilní symbol pro vaši platbu. Ve vyjímečné situaci ho použijeme pro kontakt před akcí.
Cokoli se chcete zeptat, nebo ke své přihlášce poznamenat.

Platební informace

Číslo účtu: 2802782031 / 2010
Variabilní symbol: vaše telefonní číslo
Zpráva pro příjemce: Kundalini aktivace – živlový cyklus – Element Země

Platební informace se u některých událostí mohou lišit; přesné instrukce si prosím přečtěte v emailu, který dostanete ihned po přihlášení. Pokud email nedostanete, je možné, že skončil ve spamu nebo byl jinak blokován; vaši přihlášku však přesto zaevidujeme.

Informace o zpracování osobních údajů